A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого Комітету Помічнянської міської ради

Новини

В місті Кропивницькому на базі ДЮСШ 4 відбулися фінальні змагання обласної Гімназіади закладів загальної середньої освіти з баскетболу 3х3 серед юнаків

08.04.2023 р. в місті Кропивницькому на базі ДЮСШ 4 відбулися фінальні змагання обласної Гімназіади закладів загальної середньої освіти з баскетболу 3х3 серед юнаків. В змаганнях взяли участь 21 команд - переможців територіальних громад області. Помічнянська громада була представлена юнаками 2008=2009 р.н.: Федосєєв І.; Карман А.; Кравченко Д.; Мартиненко Д. та Дмитренко О. Юнаки отримали масу емоцій від виступу та повернулися з бажанням продовжувати тренуватися і підвищувати свою майстерність. Вітаємо команду БК «ОРЛИ» за зайняте I місце в обласної Гімназіади закладів загальної середньої освіти з баскетболу 3х3 серед юнаків.

11:35 23.10.2023

Відбувся фізкультурно-патріотичний фестиваль учнів України "Козацький гарт".

06 квітня 2023 року, згідно Положення "Про проведення Гімназіади Помічнянської ТГ серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023 році" відбувся фізкультурно-патріотичний фестиваль учнів України "Козацький гарт", в якому взяли участь команди ліцеїв Помічнянської ТГ.Було проведено чотири види змагань: "човниковий" біг, стрибок у довжину з місця, перетягування канату та стрибки через скакалку. За підсумками результатів командам було присвоєно наступні місця: І місце - команда опорного закладу "Ліцей √1 імені Героя України Березняка Євгена Степановича Помічнянської міської ради Кіровоградської області"; ІІ місце - команда ліцею √3 "Гармонія" Помічнянської міської ради Кіровоградської області; ІІІ місце - команда Помічнянського ліцею "Універсум" Помічнянської міської ради Кіровоградської області.Щиро вітаємо наших юних спортсменів, бажаємо успіхів та нових звершень!

10:59 23.10.2023

За ініціативи відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради в межах проєкту з ГО «Територія успіху».Відбувся тренінг Кризова психологічна допомога під час війни: ресурси відновлення».

За ініціативи відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради в межах проєкту з ГО «Територія успіху».Відбувся тренінг Кризова психологічна допомога під час війни: ресурси відновлення»  в залі Молодіжного Центру «4US». Неймовірний спікер, практичний кризовий психолог, координатор Центру ресоціалізації військових «Коловорот» Андрій Фоменко Андрій Фоменко провів надзвичайно цікавий, корисний, пізнавальний захід, який переріс в неформальне дружнє спілкування і викликав море позитивних емоцій та інколи навіть розчулення до сліз. Щиро дякуємо Андрію за надзвичайну атмосферу, створену справжнім майстром своєї справи!

10:43 23.10.2023

Вхід для адміністратора