A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого Комітету Помічнянської міської ради

До 209-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка відділ освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради підготував та провів гру-змагання для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти під назвою «Шевченко від А до Я».

Дата: 21.09.2023 16:29
Кількість переглядів: 8

До 209-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка відділ освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради підготував та провів гру-змагання для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти під назвою «Шевченко від А до Я». Мета заходу – підкреслити вагомість постаті Тараса Шевченка у сучасних подіях та пригадати основні віхи його життя та творчості, як історію успіху найвідомішої людини України, яка створила себе сама, людини, яка розпочала титанічну боротьбу проти загарбницької московської імперії.

Учасників заходу привітав міський голова Антошик Микола Миколайович. Розповів про значення творчості Кобзаря для кожного українця і, зокрема, для нього особисто. А потім кращі знавці творчості видатного поета і художника випробовували себе у різноманітних завданнях на ерудованість, кмітливість та креативність. В результаті, за підрахунками журі, команда ліцею №1 імені Героя України Березняка Євгена Степановича отримала 35 балів, команда ліцею №3 «Гармонія» - 39 балів, а команда Помічнянського ліцею «Універсум» - 39,5 балів. Щиро вітаємо з перемогою ліцей «Універсум», всім учасникам дякуємо за позитивну, доброзичливу атмосферу спілкування та високий рівень знань! Бажаємо нових здобутків, успіхів та перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора