A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого Комітету Помічнянської міської ради

В Помічнянської ТГ відбулася зустріч з Кирилом Поліщуком – талановитим молодим письменником-краянином, перекладачем, кандидатом філологічних наук, журналістом Українського Радіо Кропивницького, лавреатом та переможцем численних літературних конкурс

Дата: 21.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 12

 

Наше життя постійно корегується обставинами, у яких ми перебуваємо.

Але, попри все, ніщо не змогло стати на заваді проведення літературної зустрічі, яка відбулася 4 лютого, з Кирилом Поліщуком – талановитим молодим письменником-краянином, перекладачем, кандидатом філологічних наук, журналістом Українського Радіо Кропивницького, лавреатом та переможцем численних літературних конкурсів і просто цікавим співрозмовником, який презентував свою дебютну збірку оповідань «Пташиний цвинтар"

Посмішки та гарний настрій кожного із присутніх, піднявши у синь небес, акумулювалися і повернулися до нас сонячним промінням, яке наповнило урочисту залу. І в цій теплій та дружній атмосфері вихованці та викладачі Помічнянських ліцеїв вели діалог з Кирилом, намагаючись наблизитися до розуміння творчого феномену письменника, людини неординарної, талановитої та харизматичної.

Багато позитивних вражень справила ця зустріч на всіх учасників дійства, адже до нас завітали справжні пошановувачі української літератури, люди, здатні відчувати красу рідного слова, люди, небайдужі до розвою сучасної української прози.

Ми щиро вдячні Кирилу Поліщуку – основному фігуранту сторітелінгу, міському голові Миколі Антошику, очільниці відділу освіти Помічнянської ТГ Ніні Семашко та безпосередній ініціаторці зустрічі Федченко Ларисі, колегам, які сприяли проведенню заходу.

Переконані, що наразі саме українська інтелігенція – учителі, бібліотекарі - самовіддано тримають другий фронт – освітній. Тож, докладаючи всіх зусиль йдемо разом до Перемоги!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора